Agenda:

Hier kunt u de agenda vinden. Vakanties en dagen dat we gesloten zijn proberen we lang van te voren aan te geven zodat jullie daar rekening mee kunnen houden 

 

 

LEES MEER

Interne gedragstrainingen voor uw hond

We komen natuurlijk bijzonder veel in aanraking met honden met bepaald probleemgedrag. Lastig voor de honden maar nog lastiger voor de baasjes. Wanneer u van mening bent dat uw hond "lastig" is en u loopt tegen bepalde problemen aan dan bent u bij ons aan het juiste adres voor adviezen omtrent het gedrag. Vaak zijn één of een aantal sessies voldoende om u en uw hond weer op het juiste pad te helpen, maar het kan echter ook gebeuren dat het gedrag behoorlijk ernstig is en het "gewoontegedrag" is geworden.

LEES MEER

Even voorstellen...

In dit stukje wil ik mezelf even kort aan jullie voorstellen:

Mijn naam is Regina de Herder, en ik ben als eerste in Nederland begonnen met een honden-uitlaatservice nu ongeveer 23 jaar geleden:  Dogrun Purmerend. 

Deze hondenuitlaatservice groeide bijzonder hard. Het werd drukker en drukker met alle soorten en rassen vrolijke honden.

Het was een leuke en leerzame tijd, en er was een enorme vraag naar het uitlaten van honden door heel Purmerend en omstreken.

Na ongeveer 10 jaar ben ik in Purmerend ook een dagopvang begonnen .

LEES MEER

Senior - Light Premium Voer

Nieuw in ons assortiment: Senior & Light Premium Voer, we hebben voor u twee varianten:

 

 

Adult Senior/Light ( 19 % eiwit , 7 % vet ) is een volledig uitgebalanceerde dieetvoeding met een verlaagd energiegehalte. Speciaal samengesteld voor oudere honden, honden die aanleg hebben om dik te worden en

LEES MEER