Interne gedragstrainingen voor uw hond

We komen natuurlijk bijzonder veel in aanraking met honden met bepaald probleemgedrag. Lastig voor de honden maar nog lastiger voor de baasjes. Wanneer u van mening bent dat uw hond "lastig" is en u loopt tegen bepalde problemen aan dan bent u bij ons aan het juiste adres voor adviezen omtrent het gedrag. Vaak zijn één of een aantal sessies voldoende om u en uw hond weer op het juiste pad te helpen, maar het kan echter ook gebeuren dat het gedrag behoorlijk ernstig is en het "gewoontegedrag" is geworden.

Dan duurt het afleren van ogewenst gedrag wat langer en is het bovendien wat lastiger om dit gewoontegedrag om te buigen naar het gewenste gedrag. Het is echter wel mogeljk. In dit geval kunnen we samen met u bekijken of het intern trainen van de hond niet effectiever is dan de losse lessen. Er worden dan snellere resultaten geboekt en u kunt bovendien zelf verder met uw werk of met vakantie.

 

Wanneer u hier in geintereseerd bent verzoeken wij u een afspraak te maken voor een intake-gesprek.

We vertellen u graag naar de mogelijkheden.

 

 

De tarieven voor het trainen zijn € 525,00 voor een 10 daagse interne training. Het intake-gesprek kost € 35,00. Deze kosten worden in mindering gebracht op de totaal-prijs van € 525,00 wanneer de hond daadwerkelijk in training komt.