Senior - Light Premium Voer

Nieuw in ons assortiment: Senior & Light Premium Voer, we hebben voor u twee varianten:

 

 

Adult Senior/Light ( 19 % eiwit , 7 % vet ) is een volledig uitgebalanceerde dieetvoeding met een verlaagd energiegehalte. Speciaal samengesteld voor oudere honden, honden die aanleg hebben om dik te worden en

honden die al lijden aan overgewicht.
Adult Senior/Light bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen met een lagere dosering eiwitten en vetten, en een gecontroleerde combinatie van vitaminen en mineralen, die uw hond sterk en gezond houden. Door het lage vet- en energiegehalte blijft uw hond slank en voelt zich voldaan, zonder dat de hoeveelheid voer moet worden gereduceerd.

 

Super Premium Senior / Light Lamb & Rice :( 20 % eiwit, 9 % vet )

 

Super Premium Senior / Light Lamb & Rice is een hoogwaardige en uitgebalanceerde Premiumvoeding op basis van lam en rijst speciaal voor oudere, te dikke honden en honden met neiging tot overgewicht.

Ook ideaal voor honden met voedselallergie en/of huidproblemen.

Door gebruik te maken van lamsvlees als eiwitbron heft deze Hypo-allergene voeding ook een positief effect hebben op honden met spijsverteringsproblemen en voedselallergieën.

Deze licht verteerbare voeding bevat glucosamine en chondroïtine, helpt de gewrichten en kraakbeen veerkrachtig en sterk te houden. Tevens bevat deze voeding lijnzaad voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Ideaal voor oudere en te dikke honden. De zorgvuldig geselecteerde brokken bevatten een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen met een lagere dosering eiwitten en vetten, en een gecontroleerde combinatie van vitaminen en mineralen, die uw hond sterk en gezond houden. Door het lage vet- en energiegehalte blijft uw hond slank en voelt zich voldaan, zonder dat de hoeveelheid voer moet worden gereduceerd.

Bevat géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.

 

 Al onze voedingen bevatten  Omega 3 & 6 vetzuren en prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide), deze zorgen voor een uitgebalanceerde voeding die bijdraagt aan een gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een gezonde darmflora en als ondersteuning van de natuurlijke weerstand. 

 
Onze voedingen bevatten géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.